Muziek in Covid-19 tijd

Samen sterk! Militaire muziek staat voor kracht en samenwerking. De orkesten van Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee steken alle defensiecollega’s en alle mensen in Nederland een hart onder de riem.

Door 130 muzikanten thuis ingespeeld. Veel luisterplezier!

Corona Update

ATTENTIE

In verband met de corona crisis zijn tot nader order alle publieke optredens van de Nederlandse militaire muziek vervallen c.q. opgeschort. Ook internationaal zijn of worden evenementen geannuleerd of uitgesteld. Gezien de heersende onzekerheid voor de komende maanden kunnen wij op dit moment slechts adviseren om te wachten tot de geldende ban op publieke evenementen is opgeheven en vervolgens te verifiëren op de websites/facebookpagina’s van de orkesten of zalen of een geplande uitvoering doorgaat.

Concerten t/m 31 maart

Helaas zijn alle concerten welke gepland staan tussen nu en 31 maart 2020 gecanceld. Dit is een gevolg van de maatregelen welke genomen zijn om verspreiding van het Corona Virus tegen te gaan. Voor sommige concerten wordt geprobeerd een vervangende datum te vinden, en andere zullen definitief geen doorgang vinden.

Wilt u toch naar mooie muziek blijven luisteren? Kijk dan eens op de webshop op deze website. Hier kunt u meerdere mooie cd’s vinden.

Nieuwe cd’s

Vanaf heden zijn er meerdere cd’s van Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen te verkrijgen via de webshop van de IMMS. De makkelijkste manier om te kijken welke cd’s er allemaal zijn is door 1 aan te klikken en vervolgens op de categorie. Zodra men dit op deze manier doet komen alle cd’s van Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen welke via de IMMS te verkrijgen zijn te voorschijn. Er zijn er in verschillende prijsklasse.

Wij hebben ook enkele andere cd’s in de webshop geplaatst. Wilt u weten welke? Dan nodigen wij u uit om de webshop te bezoeken en te kijken welke cd’s er nu allemaal te koop zijn. Wilt u weten welke allemaal nieuw zijn? Sorteer dan op nieuwste eerst.