Benefietconcert met Het Nederlands Douaneorkest

Benefietconcert met Het Nederlands Douaneorkest

Benefietconcert met Het Nederlands Douaneorkest

12 12 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het Nederlands Douaneorkest, verrijkt met soloartiest Martin van der Starre, treedt op ten bate van We4Kids
Sittarday Night Fever is inmiddels een bekend fenomeen in Sittard en omstreken. De tweejaarlijkse swingende muziekavond die Kiwanis club Sittard organiseert ten bate van stichting We4Kids keert dit jaar terug met een nieuwe formule. Een meeslepende reis tussen pop en rock, jazz en klassiek, uitgevoerd door het Nederlands Douaneorkest en Martin van der Starre.

Na een muzikale ontvangst in de foyer van het Toon Hermans Theater, met de Steelband van het Douaneorkest, vervolgen we met een prachtig twee uur durend concert van dit unieke harmonieorkest, waarbij je ook in de pauze geniet van de steelband. Soloartiest Martin van der Starre treedt regelmatig met het Douaneorkest op en zal ook nu weer de nodige ‘schwung’ brengen in dit gevarieerde programma.

Reguliere tickets voor het concert (á € 24,-) omvatten de optredens van de steelband in de foyer en het orkest in de grote zaal, inclusief een pauzedrankje. Deze zijn hier te koop via PLT.nl.

€ 20,- van elk ticket komt ten bate van het goede doel
Stichting We4Kids zet zich in voor zieke en kansarme kinderen in de regio Sittard-Geleen. De opbrengst van deze avond wordt volledig ingezet om kansarme kinderen in regio Sittard-Geleen financieel te ondersteunen in de primaire en secundaire levensbehoeften. Vaak geeft We4Kids net dat beetje extra, waarvoor binnen de algemene voorzieningen geen ruimte is. Zo helpt We4Kids jaarlijks zo’n 1500 kinderen in de regio.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

15 maart 2024 20:00 aan
15 maart 2024 22:30
 

Evenement categorie

Share With Friends