Nationale Taptoe komt er aan!

Na een jaar zonder Taptoe (2020) en een jaar in de open lucht op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, beide als gevolg van de COVID-19 maatregelen, is de Taptoe dit jaar weer terug in het vertrouwde Rotterdam AHOY.

Een programma om trots op te zijn. Twee buitenlandse militaire orkesten, een buitenlandse dansgroep, onze eigen Nederlandse militaire orkesten én een aantal solo- artiesten, zang- en dansgroepen. Daarnaast wordt (muzikale) aandacht besteed aan de vriendschappelijke banden tussen de Nederlandse en Britse vorstenhuizen. Een zeer gevarieerd programma dus!

Kaarten kunnen worden besteld via nationaletaptoe , hier is ook het volledige programma te vinden.

De IMMS zal ook aanwezig zijn met een stand waar cd en dvd kunnen worden bemachtigd, onder andere zijn hier de “oude” Taptoe verkrijgbaar. Mocht u niet zolang kunnen wachten? Kom dan eens kijken in de webshop Hier zijn vele cd te vinden, en ook nog enkele DVD van Taptoe uit het verleden.

Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen u graag op de website en in de winkel, en hopen u te zien bij de stand tijdens één van de dagen van Nationale Taptoe 2022 (9 t/m 11 september 2022)