Update webmaster

Zojuist zijn er weer een viertal cd’s toegevoegd. In een vorige bericht (klik hier) is te zien welke er nog bij gaan komen. Echter heeft de webmaster hier eng werk aan, en moet hij e.e.a. naast zijn eigen werk doen. De cd’s, en een enkele dvd zullen worden geplaatst maar dit heeft enige tijd nodig.

Denkt u er als leden aan uw top 10 naar de voorzitter te sturen? Hij wacht in spanning op uw berichten? Ben u nog geen lid? Of heeft u ondanks bedankt? Ook u wordt van harte uitgenodigd om uw favoriete marsen te sturen aan de voorzitter van de IMMS: voorzitter@imms.nl. Stuur a.u.b. niet meer dan 25 in. Graag ontvangen wij uiterlijk 26 mei uw marsen. Mocht u insturen als niet IMMS lid, en wilt u weten wat de top 10 is geworden? Houd dan de website goed in de gaten.

Als het lukt update de webmaster of vrijdag 24 mei of zaterdag 25 de agenda. Echter worden niet alle concerten met de IMMS gedeeld, dus mocht u na de update een concert missen in de maanden juni / juli dan mag u deze doorgeven via een bericht aan het emailadres van de webmaster webmaster@imms.nl

Als laatste: Heeft u vragen, opmerkingen of andere dingen? Schroom dan niet om een mail te sturen. Dit mag naar de webmaster, of naar de voorzitter, zelfs de penningmeester kan worden gemaild.